Afsluitingen

Van de beste kwaliteit

Beton Afsluiting

MD-Afsluitingen biedt traditionele grijze betonnen afsluitingen met betonplaten (2,00m L x 0,40m H) en muurplaten (vanaf 0,40m R). Die platen en de bijhorende palen kunnen eventueel gecombineerd worden met houten tuinschermen.

Paarten Afsluiting

Bij de vervaardiging van de omheiningen voor paarden en vee houden we steeds rekening met de veiligheid van de dieren. De afsluitingen zijn niet alleen stevig, maar ook onschadelijk voor hun vacht en hun gezondheid.

Hout Afsluiting

De houten afsluitingen van MD-Afsluitingen worden vervaardigd uit Europese houtsoorten (eik, ceder en den) en tropische houtsoorten (afrormosia, padoek, louro gamela, afzelia doussié, iroko en makoré of douka).

Paneel Afsluiting

De panelen van MD-Afsluitingen zijn een totaalsysteem dat bestaat uit zwaar gelast gaas met rechthoekige mazen en horizontale versterkingen. Op die manier creëren we een maximale stevigheid. We kunnen de panelen bijzonder snel plaatsen omdat alle componenten efficiënt op elkaar zijn afgestemd. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende ralkleuren.